Graag willen wij u informeren over het Borstkankersymposium op zaterdag 7 oktober in Kasteel Vanenburg in Putten, georganiseerd door Stichting “Jij speelt de hoofdrol”.

Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van tijd om te kiezen. Welke keuzes hebben patiënten met borstkanker? Je hoeft het niet alleen te doen. Wat kan helpen en welke ondersteuning is er?

In de ochtend zijn er twee algemene voordrachten getiteld: Tijd om te kiezen en Samen beslissen met je arts, hoe doe je dat? In de middag zijn er diverse workshops, waaronder een workshop voor mannen borstkanker, getiteld: “Waar hebben mannen met borstkanker behoefte aan?”

Deze workshop voor mannen met borstkanker zal geleid worden door Frans Bon. Hij is ervaringsdeskundige en actief als patient advocate voor Borstkankervereniging Nederland (BVN).
Tom Bootsma, werkzaam als onderzoeker, zal vertellen over de resultaten van het project: Optimale voorlichting en zorg voor mannen met borstkanker.
Er is ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen.
De workshop is alleen toegankelijk voor mannen die zijn behandeld voor borstkanker.

Tussen het programma door en na afloop van het programma is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie over het programma van het Borstkankersymposium en hoe u zich kunt aanmelden, kunt u vinden op de website: http://borstkankersymposium.nl/programma-2017/