10 juli 2024

Op de website van Jij speelt de hoofdrol  is ook aandacht voor mannen met borstkanker. De missie van de Stichting ‘Jij Speelt de Hoofdrol’ is het zoeken naar (en vinden van) oplossingen bij uitdagingen die (ex-)borstkankerpatiënten tegenkomen. We ondersteunen (ex-)borstkankerpatiënten in de verdere ontwikkeling van hun maatschappelijk leven. We bieden ondersteuning om hun plek in de arbeidsmarkt zoveel mogelijk te bevorderen.

  • Voor mannen met borstkanker is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich aan te melden voor online kwartaal bijeenkomsten. Deze online bijeenkomsten vinden plaats op 25 september 2024 en 17 december 2024. De bijeenkomsten worden begeleid door Fred van der Kade. Ben je geïnteresseerd en wil je de bijeenkomst bijwonen? Schrijf een berichtje naar info@jijspeeltdehoofdrol.nl onder vermelding van borstkanker bij mannen.
  • Tevens is er (via de website) een podcast te beluisteren (via deze link) over de ervaringen van een mannelijke borstkankerpatiënt. De podcast is tevens te vinden in de Spotify app.