Op 6 oktober 2018 vindt de vierde editie van het Borstkankersymposium plaats in Doorn. Dit symposium is toegankelijk voor patiënten in alle fasen van behandeling of nazorg, zowel man als vrouw.

‘Als je de behandeling achter de rug hebt, en je loopt de deur van het ziekenhuis niet meer plat, dan zijn er mensen die niet beseffen dat je als (ex) patiënt nog kunt worstelen met alle late gevolgen die de behandeling van borstkanker met zich mee kunnen brengen.
‘Wat zie jij er goed uit! Hoe zo ga je niet mee op familieweekend, je bent toch weer beter’.  Hoe zorg je ervoor dat je als patiënt gehoord wordt?

Tijdens het Borstkankersymposium is aandacht voor thema’s als vermoeidheid, ‘chemobrains’ of de gevolgen van hormoontherapie. Daarnaast veel informatie over kanker en werk. Wat wordt er allemaal van je verwacht tijdens en na de behandeling en wat mag jij van je werkgever verwachten. Kan je wel werken tijdens de behandeling en hoe kun je zo goed mogelijk re-integreren. Je hebt de kans om al je vragen te stellen over de Wet Verbetering Poortwachter en meer.

De deuren van Landgoed Zonheuvel in Doorn zijn geopend vanaf 10 uur ’s ochtends.

Kijk voor meer informatie op: https://borstkankersymposium.nl/